Zoznamy schválených potravinárskych prevádzkarni - len na vnútroštátny trh v SR Mäsové výrobky - najviac 7,5 ton týždenne [ Low capacity meat products establishments – max 7,5 tonnes per week ]
Aktualizované dňa 20.1.2010
Zoznam prevádzkarní s nízkou kapacitou v Slovenskej Republike povolených na výrobu mäsových výrobkov podľa §9 nariadenia vlády č. 286/2003 Z.z. (podľa Smernice Rady 77/99/EHS) (najviac 7,5 tony za týždeň)
Práca zo zoznamom : Zoznam je možné triediť (zoradiť) podľa jednotlivých stĺpcov. Stačí kliknúť na názov stĺpca a zoznam sa zatriedi (zoradí) podľa daného stĺpca. Po otvorení je zoznam triedený (zoradený) podľa názvu prevádzkarne. V prípade že chcete hľadať v zozname podľa jedného parametru, stačí hľadaný parameter napísať do kolónky vyhľadávanie v zozname, stlačiť tlačidlo hľadaj a na stránke sa zobrazia len záznamy ktoré hľadanému parametru vyhovujú. V prípade vyhľadávanie podľa viacerých parametrov, použite rozšírené vyhľadávanie. Ak chcete opäť vidieť všetky záznamy stačí kliknúť na Zobraz všetko (zrušenie filtra) a zoznam sa zobrazí celý.
počet prevádzkarní : (21)
Vysvetlivky - Výrobky, Poznámky / Product types, Remarks | |
(1) | Tiež bitúnok + rozrábkareň / |
(2) | Tiež rozrábkareň / |
(3) | Tiež ostatné produkty živočíšneho pôvodu: škvarené živočíšne tuky + oškvarky / |
(4) | Len škvarené živočíšne tuky + oškvarky / |
(5) | Tiež ostatné produkty živočíšneho pôvodu : solené črevá / |
(6) | Tiež mäsové výrobky z hydinového mäsa / |
(7) | Prebaľovacie stredisko / |
(8) | Mäsové výrobky zo zveriny z divo žijúcej zveri / |
(9) | Hotové mäsové pokrmy / |
(10) | Výrobky, ktoré obsahujú iné požívatiny a len malé % mäsa alebo mäsového výrobku šaláty/ bagety / |
(11) | Mäsové prípravky / |
(12) | Pripravené mäsové pokrmy / |