Potravinový kódex - Druhá časť 8. hlava - Príloha č.2 Pracovný protokol o aplikácii systému zabezpečenia kontroly hygieny potravín
aktualizované dňa 11.6.2021
Druhá časť 8. hlava - Zásady správnej výrobnej praxe
ÔSMA HLAVA - Zásady správnej výrobnej praxe
aktualizované výnosom č. 154/2004 – 100 z 9. februára 2004
- Príloha č.1 - Vzor na spracovanie sanitačného programu
- Príloha č.2 - Pracovný protokol o aplikácii systému zabezpečenia kontroly hygieny potravín
- Príloha č.3 - Vedenie záznamov o realizácii plánu systému zabezpečenia kontroly hygieny...
aktualizované výnosom č. 154/2004 – 100 z 9. februára 2004
Technologické operácie | Riziká | Kritické kontrolné body (ovládanie, ochrana, kontrola) | Kritické limity | Postu-py sledovania limitov | Opatrenia pri prekročení limitov | Osobná zodpovednosť | Záznam v protokole |
|
|
|
|
|
|
|
|